Банер
>>> Почетна
Понеделник, 24 Јун 2019
  • Besplaten-Parking
  • Katna Garaza sudska palata
  • Sektor opstina 1
  • katna garaza kapistec
  • sudska palata vnatre
  • 17
  • 14
  • 7
  • 19


Нова зонска поделба на јавните паркиралишта

Е-пошта Печати PDF

ЈП Паркинзи на Општина Центар воведува промени во зонската поделба на јавните паркиралишта, временското ограничување за користење на паркиралиштата, начинот на наплата на паркирањето и начинот нa користење на повластената паркинг карта за деловен субјект и вработени во деловен субјект.

Последно освежено на Понеделник, 10 Декември 2018 11:49

ВАСКО КИЧЕВСКИ Е НОВИОТ ДИРЕКТОР НА ЈП ПАРКИНЗИ НА ОПШТИНА ЦЕНТАР

Е-пошта Печати PDF

Скопје, 02 мај 2018 – Васко Кичевски е новиот директор на јавното претпријатие за јавни паркиралишта „Паркинзи“ на Општина Центар – Скопје.

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ, на денешната средба, го именуваше Васко Кичевски за Директор на ЈП „Паркинзи“ на Општина Центар – Скопје, кој доаѓа на оваа позиција на местото на досегашниот В.Д. директор Вангел Андрески.

Последно освежено на Среда, 02 Мај 2018 11:48

Паркирај совесно! - кампања за безбедност во сообраќајот

Е-пошта Печати PDF

ЈП ПОЦ и Општина Центар во соработка со СВР Скопје од денеска започнуваат со едукативна кампања за безбедност во сообраќајот „Паркирај совесно!“, која ќе биде насочена кон подигање на сообраќајната свест и култура на повисоко ниво, зголемување на одговорноста кај возачите и укажување на важноста и потребата од почитување на сообраќајните правила и прописи.

Последно освежено на Среда, 02 Мај 2018 11:54

Известување

Е-пошта Печати PDF

Почитувани,

Ве известуваме дека поради технички проблеми со струјата, денес (27.03.2018), Дирекцијата на ЈП Паркинзи на Општина Центар ќе работи до 13:00 часот, а Одделението Односи со корисници до 16:00 часот. 
Ви благодариме на разбирањето.
Со почит,
ЈП Паркинзи на Општина Центар

Страница 4 од 14

mobpay

Контакт

Банер

Добредојдовте

Добредојдовте на веб страната на ЈП Паркинзи на Општина Центар. Вие сте на правото место за сите релевантни информации за паркирање во Општина Центар. Наша задача е да Ви обезбедиме сигурна,  квалитетна и достапна  услуга за паркирање во Општина Центар, на јавни паркиралишта и во јавни гаражи.

Тука сме за вас!!!

ban

sosmkarta

pro

logorabotnicki

Партнери

Банер

Посетители

Има 131 гости присутни