Банер
>>> Почетна
Понеделник, 24 Јун 2019
  • Besplaten-Parking
  • Katna Garaza sudska palata
  • Sektor opstina 1
  • katna garaza kapistec
  • sudska palata vnatre
  • 17
  • 14
  • 7
  • 19


Известување

Е-пошта Печати PDF
Почитувани,
Ве известуваме дека поради големиот дефект со електричното напојување, Дирекцијата на ЈП Паркинзи на Општина Центар денес (26.03.2018) ќе работи со скратено работно време, до 12:30 часот.
Дирекцијата на ЈП ПОЦ ќе продолжи со вообичаено работно време во вторник (27.03.2018).
За евентуални промени ќе бидете дополинтелно информирани.
Ви благодариме на разбирањето.
Со почит,
ЈП Паркинзи на Општина Центар
Последно освежено на Понеделник, 26 Март 2018 11:51

Известување

Е-пошта Печати PDF
Почитувани,
Ве известуваме дека Дирекцијата на ЈП Паркинзи на Општина Центар нема да работи на 23.03. (петок) и 24.03.2018 година (сабота) поради дефект на електричното напојување.
Моментално се преземаат сите мерки за побрзо отстранување на дефектот.
Дирекцијата на ЈП ПОЦ ќе продолжи со вообичаено работно време во понеделник (26.03.2018).
Ви благодариме на разбирањето.
Со почит,

ЈП Паркинзи на Општина Центар

Последно освежено на Петок, 23 Март 2018 13:44

ПАРКИРАЈ СОВЕСНО!

Е-пошта Печати PDF

ПАРКИРАЈ СОВЕСНО!

НЕ ИМ ГО ОДЗЕМАЈ ПАРКИНГ МЕСТОТО НА ОНИЕ НА КОИ ИМ Е НАЈПОТРЕБНО

Последно освежено на Вторник, 05 Декември 2017 08:59

Известување

Е-пошта Печати PDF

Вангел Андрески е новиот в.д. директор на ЈП „Паркинзи“ на Општина Центар - Скопје. Тој доаѓа на оваа позиција на местото на досегашниот директор Саша Богдановиќ, кој беше избран за градоначалник на Општина Центар.

Последно освежено на Четврток, 02 Ноември 2017 14:38

Страница 5 од 14

mobpay

Контакт

Банер

Добредојдовте

Добредојдовте на веб страната на ЈП Паркинзи на Општина Центар. Вие сте на правото место за сите релевантни информации за паркирање во Општина Центар. Наша задача е да Ви обезбедиме сигурна,  квалитетна и достапна  услуга за паркирање во Општина Центар, на јавни паркиралишта и во јавни гаражи.

Тука сме за вас!!!

ban

sosmkarta

pro

logorabotnicki

Партнери

Банер

Посетители

Има 82 гости присутни