Банер
>>> Почетна
Понеделник, 24 Јун 2019
  • Besplaten-Parking
  • Katna Garaza sudska palata
  • Sektor opstina 1
  • katna garaza kapistec
  • sudska palata vnatre
  • 17
  • 14
  • 7
  • 19


ИЗВЕСТУВАЊЕ

Е-пошта Печати PDF

Почитувани,

Ве известуваме дека утре (среда), 02.08.2017 година по повод Државниот празник Илинден, дирекцијата и паркиралишта со кои стопанисува ЈП Паркинзи на општина Центар нема да работат.

ЈП ПОЦ на сите граѓани на Репубика Македонија им го честита празникот.

Со почит,

ЈП Паркинзи на општина Центар

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Е-пошта Печати PDF

Почитувани,

ЈП Паркинзи на Општина Центар денеска официјално ја започна најголемата акција за стерилизација на бездомните животни на територија на Општина Центар „Центар на 4 нозе".

 

Последно освежено на Вторник, 13 Јуни 2017 11:42

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Е-пошта Печати PDF

Почитувани,

По повод претстојните Велигденски празници ве известуваме дека од

14.04.(петок) до 17.04.2017 година (понеделник) паркиралиштата со кои стопанисува ЈП Паркинзи на Oпштина Центар ќе бидат бесплатни за сите граѓани.

ЈП ПОЦ продолжува со работа на 18.04.2017 година (вторник) со вообичаено работно време.

Тимот на ЈП Паркинзи на Општина Центар ви посакува среќни Велигденски празници.

Со почит,

ЈП Паркинзи на Oпштина Центар

Последно освежено на Четврток, 13 Април 2017 12:22

ЈП ПОЦ мобилна апликација

Е-пошта Печати PDF

ban

 

Последно освежено на Четврток, 27 Април 2017 07:54

Страница 6 од 14

mobpay

Контакт

Банер

Добредојдовте

Добредојдовте на веб страната на ЈП Паркинзи на Општина Центар. Вие сте на правото место за сите релевантни информации за паркирање во Општина Центар. Наша задача е да Ви обезбедиме сигурна,  квалитетна и достапна  услуга за паркирање во Општина Центар, на јавни паркиралишта и во јавни гаражи.

Тука сме за вас!!!

ban

sosmkarta

pro

logorabotnicki

Партнери

Банер

Посетители

Има 80 гости присутни