Банер
>>> Почетна
Понеделник, 24 Јун 2019
  • Besplaten-Parking
  • Katna Garaza sudska palata
  • Sektor opstina 1
  • katna garaza kapistec
  • sudska palata vnatre
  • 17
  • 14
  • 7
  • 19


ИЗВЕСТУВАЊЕ

Е-пошта Печати PDF

Почитувани,

Ве известуваме дека на 06.04.2017 година (четврток) со почеток во

17:30 часот ќе се одржи средба со станарите од станбениот блок на ул.

Народен Фронт бр. 17 и 19 на плочникот пред Шпаркасе банка.

На средбата ќе присуствуваат директорот на ЈП Паркинзи на општина Центар, Саша Богдановиќ и стручните служби на претпријатието.

Ве молиме за присуство.

Со почит,

ЈП Паркинзи на Општина Центар

Последно освежено на Среда, 05 Април 2017 14:30

Известување

Е-пошта Печати PDF

POC Prenokjuvaliste 01 novo

 

Последно освежено на Вторник, 10 Јануари 2017 23:18

Известување

Е-пошта Печати PDF

Почитувани,

Поради сериозноста на последиците од невремето коешто го зафати скопскиот регион, а заради учество во превенција и справување со кризи, ЈП за јавни паркиралишта Паркинзи на Општина Центар-Скопје за денес

(08.08.2016 година) закажа вонредна седница на органите на управување на којашто ќе биде донесена соодветна Одлука за доделување на парична и нематеријална помош за оние на кои им е најмногу потребна- жртвите од природната непогода.

Воедно, ја известуваме јавноста дека дел од деловните простории ќе бидат ставени во функција на сместувачки капацитети за згрижување на луѓето од кризните региони, за што по завршувањето на потребните активности за адаптација на просторот ќе бидете дополнително известени. Во согласност со својата надлежност, ЈП Паркинзи на Општина Центар-Скопје ќе одбезбеди и соодветни капацитети за користење на паркинг места во Катната гаража „Судска палата“ за чување на автомобилите во сопственост на граѓаните од кризните региони, со цел спречување на дополнителни материјални штети.

Дополнително, на ден 08.08.2016 година претпријатието ќе испрати и свои екипи за помош на терен во најзагрозените подрачја.

Сите оние кои се во можност да донираат храна, средства за лична хигиена, вода, лекови и сличен вид на соодветна помош, можат да ги остават своите донации во просториите на претпријатието, по што истите ќе бидат транспортирани до оние на кои им е најмногу потребна нашата помош.

Хуманоста пред се!

Со почит,

ЈП Паркинзи на општина Центар

Известување

Е-пошта Печати PDF

Почитувани,

Апелираме до сите граѓани кои имаат потреба од интервенција на заглавени возила од поплавите на територија на општина Центар да пријават на 070

268 162. Пајак службата на ЈП ПОЦ ќе биде ставена на располагање.

Со почит,

ЈП Паркинзи на општина Центар

Последно освежено на Вторник, 09 Август 2016 07:57

Страница 7 од 14

mobpay

Контакт

Банер

Добредојдовте

Добредојдовте на веб страната на ЈП Паркинзи на Општина Центар. Вие сте на правото место за сите релевантни информации за паркирање во Општина Центар. Наша задача е да Ви обезбедиме сигурна,  квалитетна и достапна  услуга за паркирање во Општина Центар, на јавни паркиралишта и во јавни гаражи.

Тука сме за вас!!!

ban

sosmkarta

pro

logorabotnicki

Партнери

Банер

Посетители

Има 93 гости присутни