Банер
>>> Почетна
Четврток, 17 Јан 2019
  • Besplaten-Parking
  • Katna Garaza sudska palata
  • Sektor opstina 1
  • katna garaza kapistec
  • sudska palata vnatre
  • 17
  • 14
  • 7
  • 19


Како до бесплатен паркинг на ЈП ПОЦ

Е-пошта Печати PDF

Остварете го Вашето право како жител на општина Центар да паркирате бесплатно на отворените паркиралишта во зоните 1 и 2 на територијата на општината.

Последно освежено на Вторник, 15 Март 2016 09:41

Се известуваат жителите на населба Дебар Маало

Е-пошта Печати PDF

Почитувани,

Ве известуваме дека од 01.09.2013 год. во наредните месеци (согласно важноста на договорот) почнуваат да истекуваат корисничките договори во сектор ,,Дебар Маало,,. За продолжување на договорите и добивање на нова налепница потребно е да дојдете во просториите на ЈП Паркинзи на Општина Центар - (ул. 8-ма ударна бригада бр. 20а, веднаш до Италијанска Амбасада). Во спротивно вашите договори ќе станат неактивни и нема да може да ги користите услугите на ЈП ПОЦ.

Последно освежено на Среда, 10 Декември 2014 09:36

Нови паркинг налепници за жителите на Општина Центар

Е-пошта Печати PDF

Изработени се новите налепници, со кои жителите на Општина Центар ќе можат бесплатно да ги паркираат своите автомобили на отворените паркинзи во зона 1 и зона 2.

Последно освежено на Четврток, 04 Јули 2013 15:00

Бесплатен паркинг за сите жители на Општина Центар на паркиралиштата на ЈП ПОЦ

Е-пошта Печати PDF

1. Бесплатен паркинг за жителите на Општина Центар

Отсега жителите на Општина Центар бесплатно ќе го паркираат својот автомобил во целата територија на Општина Центар без временски ограничувања, во зона1 и зона2 на паркиралиштата на ЈП ПОЦ.

Последно освежено на Понеделник, 26 Август 2013 13:27

Страница 11 од 12

mobpay

Контакт

Банер

Добредојдовте

Добредојдовте на веб страната на ЈП Паркинзи на Општина Центар. Вие сте на правото место за сите релевантни информации за паркирање во Општина Центар. Наша задача е да Ви обезбедиме сигурна,  квалитетна и достапна  услуга за паркирање во Општина Центар, на јавни паркиралишта и во јавни гаражи.

Тука сме за вас!!!

ban

sosmkarta

pro

logorabotnicki

Партнери

Банер

Посетители

Има 194 гости присутни