Банер
>>> Почетна
Вторник, 21 Мај 2019
  • Besplaten-Parking
  • Katna Garaza sudska palata
  • Sektor opstina 1
  • katna garaza kapistec
  • sudska palata vnatre
  • 17
  • 14
  • 7
  • 19


Бесплатен паркинг за сите жители на Општина Центар на паркиралиштата на ЈП ПОЦ

Е-пошта Печати PDF

1. Бесплатен паркинг за жителите на Општина Центар

Отсега жителите на Општина Центар бесплатно ќе го паркираат својот автомобил во целата територија на Општина Центар без временски ограничувања, во зона1 и зона2 на паркиралиштата на ЈП ПОЦ.

Последно освежено на Понеделник, 26 Август 2013 13:27

Бесплатен паркинг во Центар од јуни

Е-пошта Печати PDF

Новиот директор на Паркинзи на Општина Центар вети бесплатен паркинг во Центар од јуни

Последно освежено на Петок, 31 Мај 2013 12:01

ЈП ПОЦ воведува М паркинг, плаќање паркинг преку смс

Е-пошта Печати PDF

(почнувајќи од петок 05.03.2013)

 

Последно освежено на Среда, 03 Април 2013 17:39

Страница 13 од 13

mobpay

Контакт

Банер

Добредојдовте

Добредојдовте на веб страната на ЈП Паркинзи на Општина Центар. Вие сте на правото место за сите релевантни информации за паркирање во Општина Центар. Наша задача е да Ви обезбедиме сигурна,  квалитетна и достапна  услуга за паркирање во Општина Центар, на јавни паркиралишта и во јавни гаражи.

Тука сме за вас!!!

ban

sosmkarta

pro

logorabotnicki

Партнери

Банер

Посетители

Има 110 гости присутни