Банер
>>> Почетна
Петок, 19 Апр 2019
  • Besplaten-Parking
  • Katna Garaza sudska palata
  • Sektor opstina 1
  • katna garaza kapistec
  • sudska palata vnatre
  • 17
  • 14
  • 7
  • 19


ИЗВЕСТУВАЊЕ

Е-пошта Печати PDF
ЈП Паркинзи на Општина Центар започнува акција за темелно чистење на паркиралиштата со кои стопанисува претпријатијето со цел одржување на хигиената и чистотата на јавните паркиралишта и катните гаражи.
Акцијата ќе стартува од паркиралиштето „Трготекстил“ и за таа цел од 14.09.2018 година (петок) од 12:00 часот до 15.09.2018 година (сабота) до 12:00 часот десниот дел од паркиралиштето ќе биде затворен за употреба. Ги замолуваме сите корисници на паркиралиштето во овој период да ги преместат своите автомобили со цел побрзо извршување на акцијата.

Ви благодариме на разбирањето!

Нова зонска поделба на јавните паркиралишта

Е-пошта Печати PDF

ЈП Паркинзи на Општина Центар воведува промени во зонската поделба на јавните паркиралишта, временското ограничување за користење на паркиралиштата, начинот на наплата на паркирањето и начинот нa користење на повластената паркинг карта за деловен субјект и вработени во деловен субјект.

Последно освежено на Понеделник, 10 Декември 2018 11:49

ВАСКО КИЧЕВСКИ Е НОВИОТ ДИРЕКТОР НА ЈП ПАРКИНЗИ НА ОПШТИНА ЦЕНТАР

Е-пошта Печати PDF

Скопје, 02 мај 2018 – Васко Кичевски е новиот директор на јавното претпријатие за јавни паркиралишта „Паркинзи“ на Општина Центар – Скопје.

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ, на денешната средба, го именуваше Васко Кичевски за Директор на ЈП „Паркинзи“ на Општина Центар – Скопје, кој доаѓа на оваа позиција на местото на досегашниот В.Д. директор Вангел Андрески.

Последно освежено на Среда, 02 Мај 2018 11:48

Паркирај совесно! - кампања за безбедност во сообраќајот

Е-пошта Печати PDF

ЈП ПОЦ и Општина Центар во соработка со СВР Скопје од денеска започнуваат со едукативна кампања за безбедност во сообраќајот „Паркирај совесно!“, која ќе биде насочена кон подигање на сообраќајната свест и култура на повисоко ниво, зголемување на одговорноста кај возачите и укажување на важноста и потребата од почитување на сообраќајните правила и прописи.

Последно освежено на Среда, 02 Мај 2018 11:54

Страница 3 од 13

mobpay

Контакт

Банер

Добредојдовте

Добредојдовте на веб страната на ЈП Паркинзи на Општина Центар. Вие сте на правото место за сите релевантни информации за паркирање во Општина Центар. Наша задача е да Ви обезбедиме сигурна,  квалитетна и достапна  услуга за паркирање во Општина Центар, на јавни паркиралишта и во јавни гаражи.

Тука сме за вас!!!

ban

sosmkarta

pro

logorabotnicki

Партнери

Банер

Посетители

Има 126 гости присутни