Банер
>>> Почетна » За Нас » Органи » Управен oдбор
Понеделник, 18 Дек 2017

Е-пошта Печати PDF

УПРАВЕН ОДБОР

Управниот одбор на ЈП Паркинзи на Општина Центар се состои од 5 (пет) члена:

Претседател на Управен одбор

СВЕТОЗАР АНТОНИЕВСКИ

Член на Управен одбор

ТОДОР ПАЧАЏИЕВ

Член на Управен одбор

ЗВОНКО САМАРЏОСКИ

Член на Управен одбор

ИВАН ГРИГОРИЈЕВИЌ

Член на Управен одбор

МИРЈАНА ЌУРДОВСКА

За членови на Управниот одбор се именуваат претставници од редот на афирмирани познати стручни лица од областа на предметот на работењето на јавното претпријатие, имајќи ја во предвид соодветната и правична застапеност на припадниците на сите заедници. Времетрењето на мандатот на членовите на Управниот одбор трае четири години.

1024x768 Normal 0 false false false MK X-NONE X-NONE

Управниот одбор на јавното претпријатие се состои од 5 (пет) члена.

За членови на Управниот одбор се именуваат претставници од редот на афирмирани познати стручни лица од областа на предметот на работењето на јавното претпријатие, имајќи ја во предвид соодветната и правична застапеност на припадниците на сите заедници.

Времетрењето на мандатот на членовите на Управниот одбор не може да биде подолг од четири години.