Банер
>>> Почетна » Услуги и ценовници » Зони » Зона 01 » Сектор Соборен Храм
Понеделник, 24 Јун 2019


СЕКТОР СОБОРЕН ХРАМ

Е-пошта Печати PDF

СЕКТОР СОБОРЕН ХРАМ Во опфатот на секторот Соборен Храм се утврдуваат следните јавни паркиралишта: - на улица „Орце Николов“ во опфатот на станбените единици број 15, 58, 62, 66, 68, 70, 72. - на булевар „Партизански Одреди“ во опфатот на станбените единици број 2, 4, 6, 8, - на булевар „Илинден“ во опфатот на станбените единици број 1, 3, 5, 9, - на булевар „ Свети Климент Охридски“ во опфатот на станбените единици број 11, 13, 13А, 15, и - на булевар „ВМРО“ во опфатот на станбената единица број 1 (само жителите.ж

ПРАВИЛНИК
ЗА КОРИСТЕЊЕ НА ЈАВНИТЕ ПАРКИРАЛИШТА ОД
ЗНАЧЕЊЕ НА ОПШТИНА ЦЕНТАР-СКОПЈЕ