Банер
>>> Почетна » Услуги и ценовници » Зони » Зона 1 » Градски Центар
Четврток, 17 Јан 2019


Сектор Центар

Е-пошта Печати PDF

СЕКТОР ЦЕНТАР
Во опфатот на секторот Центар се утврдуваат следните станбени единици:

Ул.Наум Наумовски Борче 81,86,87
Ул.Ѓуро Ѓаковиќ 72,76,78
Ул.Михаил Цоков (сите броеви)
УлЃорѓи Пешков (сите броеви)