Банер
>>> Почетна
Вторник, 21 Мај 2019


СЕКТОР МНР

Е-пошта Печати PDF

СЕКТОР МНР
Во опфатот на секторот МНР се утврдуваат следните станбени единици:

Ул.Луј Пастер 3,5,7,
Ул.Даме Груев (зграда на МНР)