Банер
>>> Почетна
Недела, 17 Фев 2019


Сектор Палома Бјанка

Е-пошта Печати PDF

СЕКТОР ПАЛОМА БЈАНКА

Во опфатот на секторот Палома Бјанка се утврдуваат следните станбени единици:

Ул.Димитрија Чуповски 9,11
Ул.Никола Вапцаров 7