Банер
>>> Почетна » Услуги и ценовници » Зони » Зона 01 » Сектор Трготекстил
Понеделник, 24 Јун 2019


СЕКТОР ТРГОТЕКСТИЛ

Е-пошта Печати PDF

Во опфатот на секторот Трготекстил се утврдуваат јавните паркиралишта на улиците: - „Димитрие Чуповски“ (поранешно име Вељко Влаховиќ) во опфатот на станбените единици број 19, 21, 23, - „Свети Кирил и Методиј“ (поранешно име Мито Хаџивасилев Јасмин) број 36 за гаражи во приватна сопственост и во опфатот на станбените единици број 38,40,42,44.48,50,52, - „Даме Груев“ во опфатот на станбените единици број 5/8 и 7.

ПРАВИЛНИК
ЗА КОРИСТЕЊЕ НА ЈАВНИТЕ ПАРКИРАЛИШТА ОД
ЗНАЧЕЊЕ НА ОПШТИНА ЦЕНТАР-СКОПЈЕ