Банер
>>> Почетна » Информации од јавен карактер » Актуелности » ЈП ПОЦ изврши бележење на горниот дел на катната гаража во Капиштец
Недела, 24 Мар 2019


ЈП ПОЦ изврши бележење на горниот дел на катната гаража во Капиштец

Е-пошта Печати PDF

Почитувани корисници,
Ве известуваме дека на 20.09.2013 год. ЈП Паркинзи на Општина Центар изврши бележење на горниот дел на катната гаража во Капиштец.

Со ова бележење на паркинг местата во катната гаража се доби подобра организација на паркирањето.
Со почит,
ЈП Паркинзи на Општина Центар

1

2