Банер
>>> Почетна » Услуги и ценовници » Зони » Зона 1 » Сектор Капиштец
Понеделник, 24 Јун 2019


Сектор Капиштец

Е-пошта Печати PDF

Во опфатот на секторот Капиштец се утврдуваат јавни паркиралишта на следните станбени и сервисни улици: - „Народен Фронт“ во опфатот на станбените единици број 1,3,5, 5/4, 7, 9, 11, 13, 15, 17, 19, 21, 23, 25, 27, 29, 31, 33 и 35 , - „Франклин Рузвелт“ во опфатот на станбените единици број 2, 4, 6 и 8, - „Васил Ѓоргов“ во опфатот на станбените единици број 18, 20, 22, 24, 26, 28, 29, 29а, 30, 31, 32, 33 и 33а, - „Козара“ во опфатот на сите станбени единици, - „Елисие Поповски Марко“ во опфатот на сите станбени единици, - „Славе Деловски“ во опфатот на сите станбени единици, - „Владимир Назор“ во опфатот на сите станбени единици, - „Кумровец“ во опфатот на сите станбени единици, - „Васил Левски“ во опфатот на сите станбени единици, - „Ѓорѓи Абаџиев“ во опфатот на сите станбени единици, - „Загребска“ во опфатот на станбените единици број 1, 3, 5, 7, 10, 24, - „Антон Панов“ во опфатот на сите станбени единици, - „Боро Петрушевски“ во опфатот на сите станбени единици, - „Алберт Швајцер“ во опфатот на сите станбени единици, - „Бигла“ во опфатот на сите станбени единици, - „Адам Мицкиевиќ“ во опфатот на сите станбени единици, - „Шарски Одред“ во опфатот на сите станбени единици, - „Атанас Каратошо“ во опфатот на сите станбени единици, - „Киро Гавриловски“ во опфат на сите станбени единици, - „Бел Камен“ во опфатот на сите станбени единици, - „Љубо Зафировски Орлов“ во опфатот на сите станбени единици, - „Јордан Мијалков“ во опфатот на станбените единици број 8/2, 64 - „50та Дивизија“ во опфатот на сите станбени единици.

ПРАВИЛНИК
ЗА КОРИСТЕЊЕ НА ЈАВНИТЕ ПАРКИРАЛИШТА ОД
ЗНАЧЕЊЕ НА ОПШТИНА ЦЕНТАР-СКОПЈЕ