Банер
>>> Почетна » Услуги и ценовници » Зони » Зона 1 » Сектор Буњаковец
Понеделник, 24 Јун 2019


СЕКТОР БУЊАКОВЕЦ

Е-пошта Печати PDF

Во опфатот на секторот Буњаковец се утврдуваат следните јавни паркиралишта: - „Стефан Јакимов-Дедов“ во опфатот на станбените единици број 14, 16, 18 и 20, - „9-ти Мај“ во опфатот на станбените единици број 2, 2а, 4, 4а, 6, 6а, 8, 8а, 9, 10, 10а, 13, 14, 16, 17, 18, 20, 22, 24, 26, 30, 32, 32а, 32б, 34, 36, 38, 40, 42 и 44, - „Христо Смирненски“ во опфатот на станбените единици број 2а, 3, 3а, 4, 4а,5, 5а, 6, 7, 8, 9а, 10, 11, 12, 12а, 13, 14, 15, 16, 16а, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 39, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 51, 53, 54, 55, 57 и 64, - „Адолф Циборовски“ во опфатот на станбените единици број 1, 2, 4, 5а, 5б, 6, 6а, 7, 8, 9, 10 , 11 , 13 , 13а, 14 ,15, 17, 19 ,20 ,21, 22, 23, 24 и 26, - „Мирче Оровчанец“ во опфатот на станбените единици број 6, 8, 8а, 8б, 10, 10а, 12, 14, 15, 16, 17, 19, 21 и 23, - „Митрополит Теодосиј Гологанов“ во опфатот на станбените единици број 26а, 28, 30б, 30д, 32, 34а, 34б, 36, 42а, 42б, 44, 54 ,56, 58, 60, 62, 64, - булевар „Свети Климент Охридски“ во опфатот на станбените единици број 44, 48, 50, 52а, 54, 56, 58, 58а, 60 и 62, - булевар „Партизански Одреди“ во опфатот на станбените единици број 21, 23, 25, 27, 29, 31, 33, 35, 37, 39, 41, 43а, 43б, 45, 47, 49, 51, 53 и 55, - „Владимир Полежиновски“ во опфатот на станбените единици број 1, 1б, 3, 4, 5, 6, 7, 7а, 8, 9, 9а, 10, 10а, 11, 12, 12а, 13, 15, 17, 19, 20, 21а, 21б, 22, 23, 24, 26, 27, 29, 30, 31, 32, 33, 35а, 36, 37, 37б, 38, 40, 42а и 44, - „Дебарца“ во опфатот на станбените единици број 1, 2, 3, 4, 6, 8, 10, 12, 13, 14, 15, 17, 18, 19, 20, 22, 25, 26, 27, 28, 29, 30 и 31, - „Аминта Трети“ во опфатот на станбените единици број 44, 46, 50, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 60, 62, 63, 64, 64а, 65, 66, 67, 71, 72, 73, 74, 75, 77 и 79, - „Коле Неделковски“ во опфатот на станбените единици број 41, 43, 50, 52, 59, 63, 77 и 79, - „Златко Шнајдер“ во опфатот на станбените единици број 2, 4, 4а, 5, 6,7,7а,8, 9, 10, 11, 12, 13, 15, 17, - „Шумадиска“ во опфатот на станбените единици број 1, 3, 4, 5, 6, 10а, 16а и 18, - „Апостол Гусларот“ во опфатот на станбените единици број 1а, 6, 8, 10, 12, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 21, 23, 32, 32а, 34а, 40, 42, 44 ,46 и 48, - „Рајко Жинзифов“ во опфатот на станбените единици број 20, 22, 23, 24, 25, 26, 28, 29, 30, 32, 34, 35, 36, 38, 40, 43а, 44, 44а, 46, 48, 49, 49а, 50, 51 и 52, - „Роза Луксембург“ во опфатот на станбените единици број 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 17а, 18, 19, 21, - „Мирослав Крлежа“(поранешно име Ѓуро Ѓаковиќ) во опфатот на станбените единици број 14, 16,18, 21, 23, 25, 27, - „Никола Тримпаре“ во опфатот на сите станбените единици. - „Борка Талевски“ во опфатот на станбените единици број 1, 3, 5, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 12а, 12б, 13, 14, 15, 17, 17а, 18, 20, 22, 24, 25, 25а, 25б, 26, 27, 29, 31, 35, 37, 40, 42, 43а, 44, 45, 45а, 46, 47, 49, 51, 52, 53, - „Коста Шахов“ во опфатот на сите станбените единици. - „Коста Кирков“ во опфатот на сите станбените единици. - „Киро Крстевски-Платник“ во опфатот на станбените единици број 6, 8, 11, 16, 18, 21, 22, 23, 25 и 29, - „Васил Стефановски“ во опфатот на станбените единици број 1, 3а, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 13, 15, 16, 16а, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 30 и 32 - „Петар Поп Арсов“ во опфатот на станбените единици број 6, 8, 10, 12, 14а, 16, 16а, 17, 18, 19, 21, 22, 23, 24, 25, 27, 29, 30, 30а, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 40, 43 и 45, - „Диме Аницин“ во опфатот на станбените единици број 1, 2а, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 13 и 15, - „Костурски Херои“ во опфатот на станбените единици број 9, 11, 13, 17, 19, 21, 23, 27а, 27б, 29, 31, 35, 37, 40, 40а, 42, 47, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 61а, 62, 63, 64, 66, 67, 69, 69а, 71,73, 75, 77 и 79, - „20-ти Октомври“ во опфатот на станбените единици број 1, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 24, 26, 26а,27, 28, 29, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40,42, 44 и 46, - „Франклин Рузвелт“ во опфатот на станбените единици број 10a, 12, 12а, 12г, 12д, 14, 16, 18, 20, 22, 24, 26 и 28а.

ПРАВИЛНИК
ЗА КОРИСТЕЊЕ НА ЈАВНИТЕ ПАРКИРАЛИШТА ОД
ЗНАЧЕЊЕ НА ОПШТИНА ЦЕНТАР-СКОПЈЕ