Банер
>>> Почетна » Услуги и ценовници » Зони » Зона 2 » Сектор Маџар Маало
Сабота, 15 Дек 2018


СЕКТОР МАЏАР МААЛО

Е-пошта Печати PDF

СЕКТОР МАЏАР МААЛО
Во опфатот на секторот Маџар Маало се утврдуваат следните станбени единици:
Ѓуро Ѓоновиќ (сите броеви),
Преспанска (сите броеви),
Титоввелешка (сите броеви),
Охридска (сите броеви),
Светиниколска (сите броеви),
Анте Хаџимитков (сите броеви),
Вардарска (сите броеви),
Кеј 13ти Ноември (сите броеви),
Маџармаало (сите броеви),
Марија Бурсаќ (сите броеви),
Берска (сите броеви),
Прилепска (сите броеви)