Банер
>>> Почетна » Услуги и ценовници » Зони » Зона 1 » Сектор Аутомакедонија
Сабота, 15 Дек 2018


СЕКТОР АУТОМАКЕДОНИЈА

Е-пошта Печати PDF

СЕКТОР АУТОМАКЕДОНИЈА
Во опфатот на секторот Аутомакедонија се утврдуваат следните станбени единици:
М.Х.Јасмин 2,6,10 (само во гаражи),12 (само во гаражи), 14, 16,18,20,22,24,
ул Даме Груев 1 (само во гаражи),3 (само во гаражи),
Кочо Рацин 32,36,38,40,40а,42,72,
ул.11 Октомври 14, 16, 18, 20, 22, 24, 26, 28