Банер
>>> Почетна » Информации од јавен карактер » Актуелности » Известување до корисниците на услугите на ЈП ПОЦ
Недела, 24 Мар 2019


Известување до корисниците на услугите на ЈП ПОЦ

Е-пошта Печати PDF

Се известуваат сите корисници на услугите на ЈП ПОЦ дека од 1.07.2013 година
е укината услугата -фамилијарен пакет.

Согласно новиот Правилник за издавање на повластена паркинг карта, ЈП ПОЦ овозможува нови услуги со кои се излегува во пресрет на корисниците. За подетални информации можете да се обратите во нашиот Контакт Центар на телефонскиот број 072 251 251.