Банер
>>> Почетна » Информации од јавен карактер » Актуелности » Известување до корисниците на услугите на ЈП ПОЦ
Вторник, 21 Мај 2019


Известување до корисниците на услугите на ЈП ПОЦ

Е-пошта Печати PDF

Почитувани,

Ве известуваме дека се блокирани уште 160 универзални картички на трите затворените паркинзи ’’ Трготекстил’’, ’’ Дом на градежници’’ и ’’Зелен Пазар ’’ поради непотполна документација и неплатени долгови кој ЈП Паркинзи на Општина Центар.

Со почит,
ЈП Паркинзи на Општина Центар.