Банер
>>> Почетна » Информации од јавен карактер » Актуелности » Известување
Вторник, 21 Мај 2019


Известување

Е-пошта Печати PDF

Почитувани, Ве известуваме дека на 25.05.2015 година (понеделник) паркиралиштата на ЈП Паркинзи на општина Центар ќе бидат бесплатни за сите граѓани.

Со почит, ЈП Паркинзи на општина Центар