Банер
>>> Почетна » Информации од јавен карактер » Актуелности » Известување
Сабота, 15 Дек 2018


Известување

Е-пошта Печати PDF

Почитувани,

Ве известуваме дека на 29.05.2015 година (петок) паркиралиштата на ЈП Паркинзи на општина Центар ќе бидат бесплатни за сите граѓани.

Со почит,
ЈП Паркинзи на општина Центар