Банер
>>> Почетна » Информации од јавен карактер » Актуелности » ИЗВЕСТУВАЊЕ
Недела, 24 Мар 2019


ИЗВЕСТУВАЊЕ

Е-пошта Печати PDF

Се известуваат жителите на Општина Центар и корисниците на ЈП Паркинзи на општина Центар дека претпријатието ќе ја промени досегашната локација и од 01.07.2015 (среда) ќе продолжи со работа во деловниот простор во склоп на Катната гаража на булеварот Гоце Делчев, веднаш до Кривичниот Суд на РМ.

Преселбата на канцелариите на ЈП ПОЦ е предвидена во периодот од 26.06 до 01.07.2015.

Ви благодариме за разбирањето.

Со почит,
ЈП Паркинзи на општина Центар

mapa