Банер
>>> Почетна » Информации од јавен карактер » Актуелности » Известување
Недела, 24 Мар 2019


Известување

Е-пошта Печати PDF

Почитувани,

Ве известуваме дека утре, 31.12.2015 година, отворените паркиралишта и дирекцијата на ЈП Паркинзи на општина Центар ќе работат од 08:00 до

12:00 часот, а затворените паркиралишта од 08:00 до 18:00 часот.

Во петок, 01.01.2016 година, паркиралишта со кои стопанисува ЈП ПОЦ ќе бидат бесплатни за сите граѓани.

ЈП Паркинзи на општина Центар продолжува со работа на 02.01.2016 година

(сабота) со вообичаено работно време.

Со почит,

ЈП Паркинзи на општина Центар