Банер
>>> Почетна
Недела, 24 Мар 2019


ИЗВЕСТУВАЊЕ

Е-пошта Печати PDF

Почитувани,

Ве известуваме дека на 06.04.2017 година (четврток) со почеток во

17:30 часот ќе се одржи средба со станарите од станбениот блок на ул.

Народен Фронт бр. 17 и 19 на плочникот пред Шпаркасе банка.

На средбата ќе присуствуваат директорот на ЈП Паркинзи на општина Центар, Саша Богдановиќ и стручните служби на претпријатието.

Ве молиме за присуство.

Со почит,

ЈП Паркинзи на Општина Центар