Банер
>>> Почетна
Вторник, 21 Мај 2019


ИЗВЕСТУВАЊЕ

Е-пошта Печати PDF

Почитувани,

По повод претстојните Велигденски празници ве известуваме дека од

14.04.(петок) до 17.04.2017 година (понеделник) паркиралиштата со кои стопанисува ЈП Паркинзи на Oпштина Центар ќе бидат бесплатни за сите граѓани.

ЈП ПОЦ продолжува со работа на 18.04.2017 година (вторник) со вообичаено работно време.

Тимот на ЈП Паркинзи на Општина Центар ви посакува среќни Велигденски празници.

Со почит,

ЈП Паркинзи на Oпштина Центар