Банер
>>> Почетна
Вторник, 21 Мај 2019


ИЗВЕСТУВАЊЕ

Е-пошта Печати PDF

Почитувани,

Ве известуваме дека утре (среда), 02.08.2017 година по повод Државниот празник Илинден, дирекцијата и паркиралишта со кои стопанисува ЈП Паркинзи на општина Центар нема да работат.

ЈП ПОЦ на сите граѓани на Репубика Македонија им го честита празникот.

Со почит,

ЈП Паркинзи на општина Центар