Банер
>>> Почетна
Вторник, 21 Мај 2019


Известување

Е-пошта Печати PDF

Вангел Андрески е новиот в.д. директор на ЈП „Паркинзи“ на Општина Центар - Скопје. Тој доаѓа на оваа позиција на местото на досегашниот директор Саша Богдановиќ, кој беше избран за градоначалник на Општина Центар.

Богдановиќ, на вчерашната средба, го именуваше Андрески за вршител на должноста Директор на јавното претпријатие за јавни паркиралишта „Паркинзи“ на Општина Центар - Скопје, сé додека не биде назначен нов директор на претпријатието.

Вангел Андрески во изминатите четири години ја извршуваше функцијата помошник директор за економско финансиски работи во ЈП ПОЦ.

 

Со почит,

ЈП Паркинзи на Општина Центар

 

Untitled attachment 00004