Банер
>>> Почетна
Сабота, 15 Дек 2018


Известување

Е-пошта Печати PDF

Почитувани,

Ве известуваме дека поради технички проблеми со струјата, денес (27.03.2018), Дирекцијата на ЈП Паркинзи на Општина Центар ќе работи до 13:00 часот, а Одделението Односи со корисници до 16:00 часот. 
Ви благодариме на разбирањето.
Со почит,
ЈП Паркинзи на Општина Центар