Банер
>>> Почетна
Вторник, 21 Мај 2019


ИЗВЕСТУВАЊЕ

Е-пошта Печати PDF
ЈП Паркинзи на Општина Центар започнува акција за темелно чистење на паркиралиштата со кои стопанисува претпријатијето со цел одржување на хигиената и чистотата на јавните паркиралишта и катните гаражи.
Акцијата ќе стартува од паркиралиштето „Трготекстил“ и за таа цел од 14.09.2018 година (петок) од 12:00 часот до 15.09.2018 година (сабота) до 12:00 часот десниот дел од паркиралиштето ќе биде затворен за употреба. Ги замолуваме сите корисници на паркиралиштето во овој период да ги преместат своите автомобили со цел побрзо извршување на акцијата.

Ви благодариме на разбирањето!