Банер
>>> Почетна » Информации од јавен карактер » Актуелности » БЕСПЛАТЕН ПАРКИНГ ЗА НОВОГОДИШНИТЕ ПРАЗНИЦИ
Вторник, 21 Мај 2019


БЕСПЛАТЕН ПАРКИНГ ЗА НОВОГОДИШНИТЕ ПРАЗНИЦИ

Е-пошта Печати PDF

Скопје, 31 декември 2018 - По повод претстојните новогодишни празници Ве известуваме дека на 31.12.2018 година (понеделник) отворените паркиралишта со кои стопанисува ЈП Паркинзи на Општина Центар ќе работат до 15:00 часот, затворените паркиралишта и катната гаража до

18:00 часот, а шалт

ерите за издавање на договори во Дирекцијата на претпријатието ќе работат до 16:00 часот.

Сите паркиралишта со кои стопанисува ЈП ПОЦ на 01.01. (вторник) и на

02.01.2019 година (среда) ќе бидат бесплатни за сите граѓани на Р.М.

Редовната наплата за паркирање на паркиралиштата и издавање на договори во Дирекцијата на ЈП ПОЦ ќе продолжи на 03.01.2019 година

(четврток) со вообичаено работно време.

Тимот на ЈП Паркинзи на Општина Центар Ви посакува убави новогодишни празници.