Банер
>>> Почетна » Информации од јавен карактер » Актуелности » Бесплатен паркинг во Центар и за Божиќните празници
Вторник, 21 Мај 2019


Бесплатен паркинг во Центар и за Божиќните празници

Е-пошта Печати PDF

Бесплатен паркинг во Центар и за Божиќните празници

По повод претстојните божиќни празници Ве известуваме дека на 06 и 07.01.2019 година сите паркиралишта со кои стопанисува ЈП Паркинзи на Општина Центар ќе бидат бесплатни за сите граѓани на Р.М.Редовната наплата за паркирање на паркиралиштата и издавање на договори во Дирекцијата на ЈП ПОЦ ќе продолжи на 08.01.2019 година (вторник) со вообичаено работно време.

Тимот на ЈП Паркинзи на Општина Центар Ви посакува убави божиќни празници.