Банер
>>> Почетна
Вторник, 21 Мај 2019


ИЗВЕСТУВАЊЕ

Е-пошта Печати PDF

По повод претстојниот верски празник „Богојавление“ (Водици) Ве известуваме дека на 19.01.2019 година (сабота) паркиралиштата со кои стопанисува ЈП Паркинзи на Општина Центар ќе бидат бесплатни за сите граѓани на Р.М.

Редовната наплата за паркирање на отворените паркиралишта и издавање на договори во Дирекцијата на ЈП ПОЦ ќе продолжи на 21.01.2019 година (понеделник), а редовната наплата за паркирање на затворените паркиралишта ќе продолжи на 20.01.2019 година (недела) со вообичаено работно време.

Тимот на ЈП Паркинзи на Општина Центар на граѓаните од православна вероисповед им го честита празникот.