Банер
>>> Почетна
Вторник, 21 Мај 2019


Паркинзите на ЈП ПОЦ бесплатни за Велигденските празници

Е-пошта Печати PDF

По повод претстојните Велигденски празници Ве известуваме дека од 26.04. (петок) до 29.04.2019 година (понеделник) паркиралиштата со кои стопанисува ЈП Паркинзи на Општина Центар ќе бидат бесплатни за сите граѓани на Р.М.

Редовната наплата за паркирање на паркиралиштата и издавање на договори во Дирекцијата на ЈП ПОЦ ќе продолжи на 30.04.2019 година

(вторник) со вообичаено работно време.

Тимот на ЈП Паркинзи на Општина Центар им ги честита Велигденските празници на граѓаните од православна вероисповед.