Банер
>>> Почетна » Информации од јавен карактер » Актуелности
Четврток, 18 Окт 2018


Актуелности

Известување

Е-пошта Печати PDF

Ги известуваме сите корисници кои сакаат да ги користат припејд услугите со М - карта, дека истата ќе можат да ја подигнат во просториите на ЈП ПОЦ (грижа за корисници, секој работен ден од 09:00 до 16:00 часот) на ул. 8-ма Ударна Бригада

Ви благодариме на соработката и разбирањето.

Известување до корисниците на услугите на ЈП ПОЦ

Е-пошта Печати PDF

Почитувани,

Ве известуваме дека се блокирани уште 160 универзални картички на трите затворените паркинзи ’’ Трготекстил’’, ’’ Дом на градежници’’ и ’’Зелен Пазар ’’ поради непотполна документација и неплатени долгови кој ЈП Паркинзи на Општина Центар.

Со почит,
ЈП Паркинзи на Општина Центар.

Известување до корисниците на услугите на ЈП ПОЦ

Е-пошта Печати PDF

Почитувани,

Ве известуваме дека ЈП Паркинзи на Општина Центар, изврши ревизија на магетните картички кои се користат за влез на трите затворени паркинзи :

Известување до корисниците на услугите на ЈП ПОЦ

Е-пошта Печати PDF

Се известуваат сите корисници на услугите на ЈП ПОЦ дека од 1.07.2013 година
е укината услугата -фамилијарен пакет.

ЈП ПОЦ изврши бележење на горниот дел на катната гаража во Капиштец

Е-пошта Печати PDF

Почитувани корисници,
Ве известуваме дека на 20.09.2013 год. ЈП Паркинзи на Општина Центар изврши бележење на горниот дел на катната гаража во Капиштец.

Се известуваат жителите на населба Дебар Маало

Е-пошта Печати PDF

Почитувани,

Ве известуваме дека од 01.09.2013 год. во наредните месеци (согласно важноста на договорот) почнуваат да истекуваат корисничките договори во сектор ,,Дебар Маало,,. За продолжување на договорите и добивање на нова налепница потребно е да дојдете во просториите на ЈП Паркинзи на Општина Центар - (ул. 8-ма ударна бригада бр. 20а, веднаш до Италијанска Амбасада). Во спротивно вашите договори ќе станат неактивни и нема да може да ги користите услугите на ЈП ПОЦ.

Известување

Е-пошта Печати PDF

Се известуваат жителите на населба Капиштец, корисници на услугите на ЈП Паркинзи на општина Центар, чии договори се истечени или набрзо истекуваат, дека НАЈДОЦНА до 20.07.2013 треба да ги обноват истечените договори, односно повторно да аплицират за нова налепница, за да може да ги користат поволностите што ЈП ПОЦ ги нуди.

 

Средба со граѓани 26.06.2013

Е-пошта Печати PDF

И З В Е С Т У В А Њ Е

Станарите што ја користат зона 1 /сектор ,,Дебар Маало,,

 

Почитувани,

Ве известуваме дека на ден 26.06.2013(среда) во 20.оо часот кај раскрсницата на ул.Орце Николов и ул .Ленинова (кај ,,Хемпро,,) , ќе се одржи средба со граѓани и претставници на ЈП ПОЦ ,a во врска со актуелниот проблем со паркирањето на возилата на станарите од улиците :

ул. Михаил Цоков (сите броеви); ул. Наум Наумовски Борче ул.Мирослав Крлежа(Ѓ.Ѓаковиќ);ул Антоние Грубишиќ;ул.Дебарца ; ул.Пиринска и ул.Ленинова

Страница 3 од 4