Банер
>>> Почетна » Информации од јавен карактер » Актуелности
Вторник, 21 Мај 2019


Актуелности

ЈП ПОЦ изврши бележење на горниот дел на катната гаража во Капиштец

Е-пошта Печати PDF

Почитувани корисници,
Ве известуваме дека на 20.09.2013 год. ЈП Паркинзи на Општина Центар изврши бележење на горниот дел на катната гаража во Капиштец.

Се известуваат жителите на населба Дебар Маало

Е-пошта Печати PDF

Почитувани,

Ве известуваме дека од 01.09.2013 год. во наредните месеци (согласно важноста на договорот) почнуваат да истекуваат корисничките договори во сектор ,,Дебар Маало,,. За продолжување на договорите и добивање на нова налепница потребно е да дојдете во просториите на ЈП Паркинзи на Општина Центар - (ул. 8-ма ударна бригада бр. 20а, веднаш до Италијанска Амбасада). Во спротивно вашите договори ќе станат неактивни и нема да може да ги користите услугите на ЈП ПОЦ.

Известување

Е-пошта Печати PDF

Се известуваат жителите на населба Капиштец, корисници на услугите на ЈП Паркинзи на општина Центар, чии договори се истечени или набрзо истекуваат, дека НАЈДОЦНА до 20.07.2013 треба да ги обноват истечените договори, односно повторно да аплицират за нова налепница, за да може да ги користат поволностите што ЈП ПОЦ ги нуди.

 

Средба со граѓани 26.06.2013

Е-пошта Печати PDF

И З В Е С Т У В А Њ Е

Станарите што ја користат зона 1 /сектор ,,Дебар Маало,,

 

Почитувани,

Ве известуваме дека на ден 26.06.2013(среда) во 20.оо часот кај раскрсницата на ул.Орце Николов и ул .Ленинова (кај ,,Хемпро,,) , ќе се одржи средба со граѓани и претставници на ЈП ПОЦ ,a во врска со актуелниот проблем со паркирањето на возилата на станарите од улиците :

ул. Михаил Цоков (сите броеви); ул. Наум Наумовски Борче ул.Мирослав Крлежа(Ѓ.Ѓаковиќ);ул Антоние Грубишиќ;ул.Дебарца ; ул.Пиринска и ул.Ленинова

Средба со граѓани 20.06.2013

Е-пошта Печати PDF

И З В Е С Т У В А Њ Е

За станарите што ја користат зона2/сектор ,,Буњаковец ,,

 

Почитувани,

Ве известуваме дека на ден 20.06.2013(четврток) во 19.оо часот пред школскиот двор на О.У. Песталоци (од ул.Борка Талевски) , ќе се одржи средба со граѓани и претставници на ЈП ПОЦ , во врска со актуелниот проблем со паркирањето на возилата на станарите од улиците :

ул.Рајко Жинзифов бр.20-52; ул.9-ти Мај бр.2- 44 ;ул.Иван Милутиновиќ бр.1-44;ул.Апостол Гусларотбр.1-48 и ул.Стефан Јакимов Дедо бр.14-20

 

Средба со граѓани 19.06.2013

Е-пошта Печати PDF

И З В Е С Т У В А Њ Е

За станарите што го користат паркиралиштето

,,Аутомакедонија и Зелен Пазар,,

 

Почитувани,

Ве известуваме дека на ден 19.06.2013 (среда) во 19.00 часот на платото пред урбаната заедница “Роберт Гајдиќ” , ќе се одржи средба со граѓани и претставници на ЈП ПОЦ, во врска со актуелниот проблем со паркирањето на возилата на станарите од улиците:

ул. Мито Хаџивасилев Јасмин бр. 2, 6, 10, 12, 14, 16, 18, 20, 22 и 24; ул. Даме Груев бр.1 и 3 ; ул. Кочо Рацин бр.32, 36, 38, 40, 40а, 42 и 72; бул. 11 Октомври бр. 14, 16, 18, 20, 22, 24, 26 и 28 и ул. Христо Ботев (пристапна улица)

 

Страница 4 од 4