preloder

НОВОСТИ И ИЗВЕСТУВАЊА

Минатата недела санкционирани 272 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје во текот на минатата недела санкционираа 272 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање…

Read more

Во изминатите седум дена санкционирани 286 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје во иминатите седум дена санкционираа 286 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот.

Read more

Известување

По повод претстојниот државен празник „Ден на независноста“ Ве известуваме дека на 09.09.2019 година (понеделник) паркиралиштата со кои стопанисува ЈП Паркинзи на Општина Центар ќе бидат бесплатни за сите граѓани на РСМ.

Read more

ЈП ПОЦ започнува ноќна акција за отстранување на непрописно паркирани возила

 

Скопје, 06 септември 2019 – Во текот на вчерашната вечер ЈП Паркинзи на Општина Центар во соработка со СВР Скопје започна ноќна акција за отстранување на непрописно паркирани возила на најфреквентните локации во Капиштец и Дебар Маало.

Read more

Во изминатата седмица санкционирани 207 непрописно паркирани возила во Општина Центар

 

Скопје, 02 септември 2019 – ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје во текот на изминатата седмица санкционираа 207 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот

Read more

Известување

По повод претстојниот празник „Успение на Пресвета Богородица“ (Голема Богородица) Ве известуваме дека на 28.08.2019 година (среда) паркиралиштата со кои стопанисува ЈП Паркинзи на Општина Центар ќе бидат бесплатни за сите граѓани на РСМ.

Read more

Санкционирани 259 непрописно паркирани возила во Општина Центар

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје во текот на изминатата недела санкционираа 259 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот.

Read more

Во изминатите седум дена санкционирани 235 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје во иминатите седум дена санкционираа 235 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот.

Read more

За една недела санкционирани 217 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје во текот на една недела санкционираа 217 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот.

Read more

Известување

Ве известуваме дека од 10.08.2019 година (сабота) ЈП Паркинзи на Општина Центар го ограничува пристапот на возилата за дотур на роба на затвореното паркиралиште „Дом на градежници“. Од 05:00 до…

Read more