fbpx
preloder

По повод претстојниот државен празник „Ден на Републиката“ Ве известуваме дека на 02.08.2019 година (петок) паркиралиштата со кои стопанисува ЈП Паркинзи на Општина Центар ќе бидат бесплатни за сите граѓани на РСМ.

Редовната наплата за паркирање на паркиралиштата и издавање на договори во Дирекцијата на ЈП ПОЦ ќе продолжи на 03.08.2019 година (сабота) со вообичаено работно време.