preloder

По повод претстојниот празник „Успение на Пресвета Богородица“ (Голема Богородица) Ве известуваме дека на 28.08.2019 година (среда) паркиралиштата со кои стопанисува ЈП Паркинзи на Општина Центар ќе бидат бесплатни за сите граѓани на РСМ.

Редовната наплата за паркирање на паркиралиштата и издавање на договори во Дирекцијата на ЈП ПОЦ ќе продолжи на 29.08.2019 година (четврток) со вообичаено работно време.