fbpx
preloder

По повод претстојниот државен празник „Ден на независноста“ Ве известуваме дека на 09.09.2019 година (понеделник) паркиралиштата со кои стопанисува ЈП Паркинзи на Општина Центар ќе бидат бесплатни за сите граѓани на РСМ.

Редовната наплата за паркирање на паркиралиштата и издавање на договори во Дирекцијата на ЈП ПОЦ ќе продолжи на 10.09.2019 година (вторник) со вообичаено работно време.