fbpx
preloder

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Ве молиме прочитајте ги нашите Услови на употреба  (кои ги вклучуваат Условите за користење и Условите за продавање) и Политика за заштита на лични податоци. Најбараните информации се прикажани во продолжение.

ВАШИТЕ ИНФОРМАЦИИ

Што ќе направите со мојата е-mail адреса?

Во Вашето е-поштенско сандаче ќе добивате повремени известувања за новостите и понудите на ЈП ПОЦ. ЈП ПОЦ многу сериозно ги сфаќа Вашите лични информации – нашиот фокус е да ја користиме Вашата е-mail адреса единствено за да ве информираме за нашите понуди. Нашата Политика за заштита на лични податоци го содржи целиот преглед, Ве молиме погледнете го.

Што ќе направите со мојата платежна картичка и информациите за плаќање?

Овие информации се пренесуваат преку Secure Socket Layer конекцијата и се целосно шифрирани. ЈП ПОЦ нема пристап до вашите информации за плаќањето односно податоците кои ги внесувате се процесираат преку процесинг системот на Халк Банка ePay.