fbpx
preloder

Последни новости

Последни новости

Mинатата недела санкционирани се 316 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар
Скопје, 2 декември 2019 – ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје минатата недела

Повеќе

Во текот на една недела санкционирани се 319 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар
ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје во текот на една недела санкционираа 319

Повеќе

Изминатата седмица санкционирани 331 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар
ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје во текот на изминатата седмица санкционираа 331

Повеќе

Зошто ПОЦ?

Се наоѓате во Центар и барате паркинг? ПОЦ е вашата најдобра опција. Заштедете време со нашите услуги на терен, мобилна апликација и е-сервиси.

Зони

100ден/час

Зона 0

Повеќе
50ден/час

Зона 01

Повеќе
40ден/час

Зона 1

Повеќе
30ден/час

Зона 2

Повеќе

Затворени паркиралишта

250ден/час

Дом на градежници

Повеќе
50ден/час

Трготекстил

Повеќе
40ден/час

Аутомакедонија

Повеќе
30ден/час

Судска палата

Повеќе

Испратете барање или приговор!

М - Карта

Повеќе

Електронски сервиси

Повеќе

Паркомати

Повеќе

Мобилна апликација

Мобилната апликација на ЈП Паркинзи на Општина Центар моментално е во изработка и наскоро ќе биде пуштена во употреба. Во меѓувреме можете да ги користите сите услуги онлајн преку новата веб платформа www.users.poc.mk

Download OnThe App store
Android App OnGoogle Play

Функционалности

Со користење на нашата интерактивна мапа, може веднаш да ги пронајдете паркинзите на ПОЦ.

За да го зачувате вашето време, ПОЦ ви овозможува плаќање на Дневна паркинг карта, Припејд дневка карта како и надополнување на М – карта преку вашиот мобилен телефон.

Доколку сте жител на Општина Центар и поседувате М – карта, апликацијата ви овозможува да најавите гости само со неколку клика.

Доколку имате склучен договор со ПОЦ, ви овозможуваме преглед на истиот, уплати, време на траење и слично.