preloder

Последни новости

Последни новости

Минатата недела санкционирани се 252 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар
ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје минатата недела санкционираа 252 непрописно паркирани возила

Повеќе

ЈП Паркинзи на Општина Центар е првото јавно претпријатие, воопшто, кое целосно се дигитализира
Нова веб платформа, сите услуги онлајн Денеска ЈП „Паркинзи на Општина Центар“ ја пушта во употреба новата веб платформа со

Повеќе

За една недела санкционирани 292 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар
ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје во текот на минатата недела санкционираа 292

Повеќе

Зошто ПОЦ?

Се наоѓате во Центар и барате паркинг? ПОЦ е вашата најдобра опција. Заштедете време со нашите услуги на терен, мобилна апликација и е-сервиси.

Зони

100ден/час

Зона 0

Повеќе
50ден/час

Зона 01

Повеќе
40ден/час

Зона 1

Повеќе
30ден/час

Зона 2

Повеќе

Затворени паркиралишта

50ден/час

Дом на градежници

Повеќе
50ден/час

Трготекстил

Повеќе
40ден/час

Аутомакедонија

Повеќе
30ден/час

Судска палата

Повеќе

Испратете барање или приговор!

М - Карта

Повеќе

Електронски сервиси

Повеќе

Паркомати

Повеќе

Мобилна апликација

Мобилната апликација на ЈП Паркинзи на Општина Центар моментално е во изработка и наскоро ќе биде пуштена во употреба. Во меѓувреме можете да ги користите сите услуги онлајн преку новата веб платформа www.users.poc.mk

Download OnThe App store
Android App OnGoogle Play

Функционалности

Со користење на нашата интерактивна мапа, може веднаш да ги пронајдете паркинзите на ПОЦ.

За да го зачувате вашето време, ПОЦ ви овозможува плаќање на Дневна паркинг карта, Припејд дневка карта како и надополнување на М – карта преку вашиот мобилен телефон.

Доколку сте жител на Општина Центар и поседувате М – карта, апликацијата ви овозможува да најавите гости само со неколку клика.

Доколку имате склучен договор со ПОЦ, ви овозможуваме преглед на истиот, уплати, време на траење и слично.