preloder

НОВОСТИ И ИЗВЕСТУВАЊА

За седум дена санкционирани се 220 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје за седум дена санкционираа 220 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот.

Read more

Минатата недела санкционирани се 265 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје минатата недела санкционираа 265 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот.

Read more

Во текот на една недела санкционирани 239 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје во текот на една недела санкционираа 239 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот.

Read more

Изминатата седмица санкционирани 218 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје изминатата седмица санкционираа 218 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот.

Read more

ЈП ПОЦ повторно во хумана акција

Денес, во соработка со Институтот за трансфузиона медицина, ја реализиравме првата крводарителска акција во нашето претпријатие со цел да им помогнеме на сите сограѓани кои имаат потреба од трансфузија на крв.
Read more

Санкционирани 183 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје санкционираа 183 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот.

Read more

За седум дена санкционирани се 234 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје за седум дена санкционираа 234 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот.

Read more

Бесплатен паркинг на паркиралиштата на ЈП ПОЦ за претстојниот државен празник „Ден на Македонската Револуционерна Борба“

По повод претстојниот државен празник „Ден на Македонската Револуционерна Борба“ ве известуваме дека на 24.10.2022 година (понеделник) паркиралиштата со кои стопанисува ЈП Паркинзи на Општина Центар ќе бидат бесплатни за сите граѓани.

Read more

Минатата недела санкционирани се 202 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје минатата недела санкционираа 202 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот.

Read more

Бесплатен паркинг на паркиралиштата на ЈП ПОЦ за претстојниот државен празник „Ден на народното востание“

По повод претстојниот државен празник „Ден на народното востание“ ве известуваме дека на 11.10.2022 година (вторник) паркиралиштата со кои стопанисува ЈП Паркинзи на Општина Центар ќе бидат бесплатни за сите граѓани.

Read more
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com