preloder

МОНТАЖНА ГАРАЖА – КАПИШТЕЦ

Монтажна гаража - Капиштец

Монтажната гаража во Капиштец има површина од 3710м2 и располага со вкупно 193 паркинг места, од кои 86 на приземје, а 97 на кат.

Паркингот располага со 10 места наменети за лица со посебни потреби.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com