preloder

КАТНА ГАРАЖА – СУДСКА ПАЛАТА

Катна гаража - Судска палата

Новата катна гаража „Судска палата” е прва јавна катна гаража, има шестнаесет (16) сектори, со вкупно 502 паркинг места, со две отворени платформи и три подземни сектори.

Од вкупно 502 паркинг места, 28 паркинг места се наменети за лица со посебни потреби, обезбедени се и паркинг место за хибридни возила, паркинг места за моторцикли и паркинг места за велосипеди.

Работно време:
пон-пет 07:00-22:00 часот
сабота 07:00-15:00 часот

Ценовник

Паркинг карта патничко моторно возило Цена
1 час 30,00 ден

Месечна паркинг карта Цена
За паркирање до 10 часа секој ден освен недела и државни празници. 1000,00 ден

Месечна паркинг карта Цена
За паркирање без временско ограничување секој ден освен недела и државни празници. 2500,00 ден

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com