preloder

КОНТАКТ И ЛОКАЦИЈА

КОНТАКТ

Адреса:
Бул. Гоце Делчев бр.14

Телефон:
+ 389 2 3212488

E-mail:
info@poc.mk

Работно време:

  • Грижа за корисници
    • ПОН – ПЕТ: 08:00 – 16:00 часот
  • Архива
    • ПОН – ПЕТ: 08:00 – 16:00 часот

Лице за комуникација со граѓани кои имаат некаков вид и степен на попреченост (инвалидност)
Ненад Ефремов, Сектор за општи и нормативно – правни работи
Tелефон: 3 212 488
Email: n.efremov@poc.mk

ПОСТАВЕТЕ НИ ПРАШАЊЕ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com