preloder

МОНТАЖНА ГАРАЖА – БУЊАКОВЕЦ

Монтажна гаража - Буњаковец

Монтажната гаража во Буњаковец има површина од 1850м2 и располага со вкупно 104 паркинг места, од кои 40 на приземје, а 60 на кат.

Паркингот располага со 4 места наменети за лица со посебни потреби.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com