preloder

Последни новости

Последни новости

[post_grid id="1295"]

Зошто ПОЦ?

Се наоѓате во Центар и барате паркинг? ПОЦ е вашата најдобра опција. Заштедете време со нашите услуги на терен, мобилна апликација и е-сервиси.

Зони

100ден/час

Зона 0

Повеќе
70ден/час

Зона 1

Повеќе
60ден/час

Зона 2

Повеќе

Затворени паркиралишта

250ден/час

Дом на градежници

Повеќе
70ден/час

Трготекстил

Повеќе
70ден/час

Ауто- македонија

Повеќе
40ден/час

Судска палата

Повеќе
100ден/час

Палома Бјанка

Повеќе

Испратете барање или приговор!

Green Pay картичка

Повеќе

Електронски сервиси

Повеќе

Пластикомати

Повеќе

Мобилна апликација

ЈП Паркинзи на Општина Центар ја пушти во употреба новата верзија на мобилната апликација со која сите услуги на претпријатието стануваат достапни и на мобилните телефони.

Download OnThe App store
Android App OnGoogle Play

Функционалности

Со користење на нашата интерактивна мапа, може веднаш да ги пронајдете паркинзите на ПОЦ.

За да заштедите  време, ПОЦ Ви овозможува плаќање на Дневна паркинг карта, Припејд дневна карта, како и надополнување на Green Pay картичката преку Вашиот мобилен телефон.

Доколку сте жител на Општина Центар и поседувате Green Pay картичка, апликацијата Ви овозможува да најавите гости само со неколку клика.

Доколку имате склучен договор со ПОЦ, ви овозможуваме преглед на истиот, уплати, време на траење и слично.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com