preloder

ВРАБОТУВАЊЕ

Активни огласи

Почитувани,

Во моментов нема активни огласи за вработување.

Со почит,

ЈП Паркинзи на Општина Центар

Одлука

Одлука за невршење избор

Последни огласи

Почитувани,

Јавното претпријатие за јавни паркиралишта „Паркинзи“ на Општина Центар – Скопје објавува јавен оглас за пополнување на следните работни места:

Јавен оглас

Пријава за јавен оглас

Интер оглас

Пријава за интерен оглас

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com